آموزش تحلیل بازار

منظور از تایم فریم چیست؟ در چه مواقعی کاربرد دارد؟

منظور از تایم فریم چیست؟ چه مفهومی دارد و در چه مواقعی کاربرد دارد؟

با ما باشید تا باتفاق به بررسی مفهوم تایم فریم در ارز های دیجیتال بپردازیم.

اگر تازه وارد فضای تجارت رمز ارز ها شده باشید متوجه می‌شوید که همکاران شما دائما در حال تغییر تایم فریم هستند. و یا شاید شنیده باشید که تریدر ها در معاملاتشان علت اشتباهات خود را عدم انتخاب درست تایم فریم ارزیابی می‌کنند. پس میتوان گفت تایم فریم مفهومی مهم در تجارت رمز ارزها است.

تایم فریم یعنی انتخاب بازه زمانی. همانطور که می‌دانید نمودار های قیمت تابعی از زمان اند. قرار دادن چارچوب های زمانی برای نمایش قیمت های نظیر به نظیر را  اصطلاحا تایم فریم می‌گویند. که خود یکی از ابزار های مورد استفاده معامله گران برای انجام تحلیل های تکنیکال است.

نحوه نمایش تایم فریم:

همان طور که اشاره شد تایم فریم ها در تحلیل های تکنیکال موثر اند. به همین منظور برای سهولت کاربری معمولا آنها به شکل نمودار و با قابلیت نمایش به صورت روزانه ساعتی هفتگی و سایرفاکتور ها قابل فیلتر شدن است. همین خود باعث ماربردی شدن این ایزار میشود.

کاربردی ترین Time frame چه زمانی است؟

بسته به نوع تحلیل و نوع نیاز شما تایم فریم را باید در نظر بگیرید. برای اشخاص بسته به میزان دارایی و میزان ریسک پذیری روش های معاملاتی گوناگونی تعریف میشود. یا به بیان دیگر هر شخص روش های معاملاتی خود را بریا هر ترید دارد. با این حساب هیچ  Time frame مشخصی وجود ندارد که به عنوان بهترین به شما معرفی کنیم. البته عده ای از روش کپی تریدینگ برای معاملات خود استفاده میکنند. که در آن صورت باید تابع تریدر مورد نظرشان باشند.

بر چه اساسی باید تایم فریم را مشخص کرد؟

اگر مقاله Trading Plan را مطالعه  کرده باشید. باید بدانید که فاکتور های لازم بسته به نوع برنامه معاملاتی شما تعیین میشود. اما با این حساب به چند مورد کلی اشاره خواهیم کرد.

زمان سرمایه گذاری

بسته به اینکه شما سرمایه گذار کوتاه مدت هستید و یا یک هودلر انتخاب Time frame  متفاوت خواهد بود.

اگر اطلاع از زمان سرمایه گذاریتان ندارید. باید بدانید بدون استراتژی خودتان را به سمت لیکویید شدن هدایت خواهید کرد.

سطوح حمایت و مقاومت

از دیگر موارد موثر در انتخاب تایم فریم ها توجه به حد ضرر تعیین شده میباشد. به دلیل اینکه سطوح حمایت و مقاومت در ورود و خروج شما از معامله تاثیر دارد. با لحاظ حد ضرر در تریدینگ پلن خود بایستی Time frame رادر نظر بگیرید.

نوسانات بازار

توجه به آخرین نوسانات بازار و تعیین ریسک خود برای هر سرمایه گذار و یا معامله گر موضوعی چالش بر انگیز است که تریدر ها با نگاه گوناگون، تحلیل های مختلفی را ارائه میدهند. و استراتژی های مختلفی را پیش رو قرار میدهند که منجر به شکست و یا برد آنها در معاملات میشود.

توجه به نوسانات بازار همواره عاملی مهم و تاثیر گذار در تمامی مراحل است.

روش معاملاتی Trading Plan

د رمقاله تریدینگ پلن به این موضوع اشاره کردیم که برای کسب سود و همچنین حفظ سرمایه اولیه در بازار های مالی بخصوص فضای رمز ارز ها که به دلیل نوسانات زیاد فضای پر تلاطمی دارد. بایستی بر طبق برنامه معاملاتی که هدف،زمان و حجم و… معاملات در آن مشخص شده است، پیش رفت.

تریدینگ پلن برنامه ای مخصوص و منحصر به فرد هر تریدر است که با روش های منحصر به فرد او لینک شده است. با توجه به روش و استراتژی های هر تریدر، Time frame تعیین شده متفاوت خواهد بود.

نتیجه:

تایم فریم ابزاری کارا برای معامله گران ارز های دیجیتال است. که با تحلیل های تکنیکال عجین شده است. استفاده Time frame مناسب به نتایج معاملاتی شما روندی صعودی خواهد داد. باید در نظر داشت که نوع تحلیل ها و بکار بردن ابزار مورد نیاز در تحلیل ها مانند انواع نمودار هاو اندیکاتور ها و.. خود در تحلیل ها موثر است. هرچقدر تجربه و دانش در حوزه تحلیل تکنیکال بالا رود به طبع انتخاب هاب بازه زمانی و … هوشمندانه تر خواهد شد و شما به سود آوری نزدیک میشوید.

نوشته های مشابه

0 0 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx