مفاهیم پایه

سفارش OCO چیست؟ کاربرد استفاده از OCO + صرافی های تحت پوشش

چگونه سفارش OCO ثبت کنیم؟

سفارش OCO به چه معناست؟

در این مقاله از سایت جامع فیبودکس به بررسی مفهوم سفارش OCO می‌پردازیم.با ما همراه باشید تا با این مفهوم آشنا شویم.

با گسترش دنیای رمز ارز ها و همچنین بزرگ تر شدن این خانواده، هر روز ابزار ها و ایده های مختلفی برای سهولت کار در جهت افزایش سوددهی مطرح و به مرحله اجرا در می آیند. برای ثبت سفارشات خرید و فروش روش های مختلفی ارائه شده است. که بهره گیری درست از این روش ها باعث تمایز بین تریدرها با یکدیگر میشود.

One Cancels the Other که به اختصار با حروف OCO نشان داده می‌شود. به این معنا که “یک سفارش باعث لغو سفارش دیگر می‌شود”.حالتی برای معامله گران است که به آنها اجازه میدهد به طور همزمان دو سفارش محدود را با استفاده از حد ضرر یا Stop loss  تنظیم کنند. در معاملات عادی برای تعیین حد ضرر تنها یکی از دو حال لیمیت اوردر و استاپ لیمیت قابلیت دستورپذیری دارند. در حالت OCO ترکیبی از این دو حالت را بر معامله اعمال خواهد شد.

به این حالت که زمانی که از میان دو سفارش، یکی از آنها فعال شود، سفارش بعدی لغو خواهد شد. در این حالت تریدر می‌تواند معاملات خود را در قیمت پایین تر و بالا تر از قیمت کنونی ثبت کند. همین حالت برای فروش نیز قابل اجرا است. قابلیت ثبت دو درخواست فروش یکی بالاتر از قیمت حال و دیگری پایین تر از آن قابل ثبت است.

نحوه استفاده از سفارش OCO

بگذارید اشاره ای به مفهوم حمایت و مقاومت در معاملات داشته باشیم. شما با فعالیت در فضا های مالی با ریسک دست و پنجه نرم میکنید. از طرفی بالا بودن حجم نوسانات خود عاملی برای ایجاد تردید در ذهن معامله گر ها می‌شود. مفهوم حمایت و مقاومت در چارچوب معاملات این گونه تعریف می‌شود. که شما با یک رقم پیشنهادی بالا تر از قیمت بازار موضع حمایتی و با رقمی پایین تر موضع مقاومتی به خود میگیرید. این حالت خود باعث کم شدن از حجم ریسک معاملاتی شما میشود.

در سفارشات OCO معامله گر عملکردی این چنین بر دارایی خود دارد. با دو حالت Buy Stop و Sell Stop سفارش خود را تنظیم و به سهولت از این امکان استفاده می‌کنند.

صرافی های تحت پوشش

شاید به عنوان یک تریدر مستقیما با OCO در ارتباط نبوده اید. و یا حتی شاید اسم آن را هم نشنیده باشید. این موضوع به انتخاب شما برمیگردد. که  چه صرافی را انتخاب و به آن اطمینان کرده اید. و همچنین این صرافی چه قابلیت هایی را ارائه و چه امکاناتی را پوشش دهی میکند.

هم اکنون تعداد محدودی از صرافی ها امکان ثبت سفارش به حالت OCO را دارند. با این وجود صرافی بایننس که خود یکی از صرافی های پر طرفدار در میان کاربران است. این امکان رادر اختیار مخاطبان خود قرار داده است.

در نهایت:

ثبت سفارشات یه روش  OCO برای کاربران امکان عالی و در عین حال ساده است. که با کمک آن می‌توانید معاملات خود را در چارچوب بهتری پیش ببرید. بدیهی است که بدون روحیه ریسک پذیری ماندگاری در فضای مالی بخصوص کریپتوکارنسی غیر ممکن است. اما بی گدار به آب زدن و عدم احتیاط نیز خیلی سریع شما را به سمت لیکویید شدن سوق میدهد. پیشنهاد میشود اگر تازه در این فضای مالی کار هستید. به مقاله Trading plan سر بزنید.

بیشتر بخوانید:
منظور از تایم فریم چیست؟ در چه مواقعی کاربرد دارد؟
سایت بروکر چیست؟ چه تفاوتی با صرافی دارد؟بررسی خرید و فروش، تفاوت کارمزد ها

5 1 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
2 نظرات
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
احمد
احمد
2 years ago

سلام – مرسی خانم غیاثی ولی در مورد صرافی های تحت پوشش که در عنوان مطلب هم آمده است سرکارمون گذاشتی. غیر از بایننس کدوم؟

دکمه بازگشت به بالا
2
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx