بازارهای سرمایهتکنولوژیسوالات متداولمنتخب سردبیر

برترین شرکت های توسعه دهنده متاورس در جهان کدام اند؟

متاورس جدیدترین فناوری در دنیای دیجیتال امروز است. متاورس مانند کره ای جدید برای زندگی بشر است. که میتواند در آن جا فصل جدید از زندگی در بستر هایی تازه و نوین که پتانسیل فراوان در بخش توسعه دارد را برای خود رقم بزند. هم اکنون در این تب و تاب متاورس قبل از این که به دنیای مجازی معرفی شود رقابت بر سر توسعه آن توسط کمپانی های فعال در حوزه فناوری اطلاعات شروع شده است.

متاورس به عنوان نسل سوم اینترنت تنها ابعاد زیادی برای ارائه دارد. که توسعه دهندگان هریک میتوانند بر روی توسعه هر بخش آن متمرکز باشند.

از این رو میتوان این گونه متصور شد که برای تولد متاورس می بایست کمپانی های توسعه دهنده دست به دست هم دهند تا بتوانند تمام بخش های این کشور فناوری را فتح کنند.

در این مقاله از سایت جامع فیبودکس به این موضوع خواهیم پرداخت که هم اکنون چه موسسات و شرکت هایی در حال توسعه متاورس هستند. با ما همراه باشید تا در ادامه به نتایج مورد نظر دست پیدا کنیم.

شرکت های توسعه دهنده متاورس


هم اکنون متاورس به عنوان نسل سوم اینترنت در دست کا راست و توسعه آن توسط مجموعه های مرتبط با شاخه فناوری اطلاعات در حال انجام است.

این فناوری در این تاریخ در آغاز شروع توسعه است. و از این رو غول های فناوری اطلاعات مانند گوگل، فیسبوک و… هریک در بخشی فعال و در حال ارائه رویکرد های توسعه این فناوری چند بعدی هستند.

  • گوگل متمرکز بر توسعه واقعیت افزوده VR

گوگل از مجموعه هایی است که در بخش متاورس تلاش میکند تا توسعه دهنده بخش واقعیت مجازی این فناوری باشد. این کمپانی که مدیر عامل آن ساندار پیچای نام دارد دیدگاه خود را در این خصوص در مصاحبه های بلومبرگ به این شکل شرح داده است.

گوگل در حال تعیین روشی محاسباتی با روشی فراگیر به همراه واقعیت افزوده است.

و در سخنان خود در خصوص فعالیت کمپانی گوگل در حوزه توسعه و تکمیل فناوری متاورس توضیح داد:

ما در بخش توسعه ابزار اتصال به متاورس مانند ساخت عینک گوگل Google Glass‌ توانایی ها و تجربه های مفیدی را کسب کرده ایم.

این کمپانی فناوری اطلاعات در ماه گذشته (نوامبر 2021) تیم توسعه دهندگان واقعیت مجازی (VR‌) و واقعیت افزوده (AR‌) را تشکیل داد. تا بتواند در بستر آزمایشگاه های تحقیق و توسعه ابزار ویدیو هولوگرافیک را پردازش و توسعه دهند.

در ادامه میتوان گوگل را به عنوان توسعه دهنده متاورس معطوف بر بخش آواتار ها نیز دانست. این مجموعه که از مهم تریم کمپانی های فناوری اطلاعات در دنیا است یکی از از توسعه دهندگان متاورس به حساب می آید. و پیش بینی میشود در آینده به طور کامل به ساختار متاورسی تبدیل شود.

  • متا(فیسبوک سابق) اولین توسعه دهنده متاورس

متا همان کمپانی فیسبوک است که تحت مدیریت مارک زاکربرگ فعالیت میکند. این مجموعه که سابقا به عنوان غول پیام رسان دنیا مشهور شد. از دسته توسعه دهندگان برتری است که من قبل از این توانسته تجربه کاربری مطلوبی را در حوزه فیسبوک اینستاگرام، و واتس اپ برای کاربران دنیا رقم بزند.

متا در پروژه های خود توسعه رمز ارز لیبرا را هم دارد. که به دلایلی هم اکنون با نام دیم در حال پردازش در گروه توسعه است. متا از دیگر کمپانی های توسعه دهنده فناوری اطلاعات است که به عنوان اولین داووطلب توسعه دهنده متاورس در بین سایر کمپانی های توسعه دهنده فناوری دست بلند کرد. و هم اکنون میتوان آن را به عنوان برترین مجموعه توسعه دهنده متاورس با تخصیص بودجه 10 میلیارد دلاری دانست.

مارک زاکربرگ با تغییر نام کمپانی خود و تخصیص بودجه برای توسعه به نوعی خود را توسعه دهنده اصلی متاورس در تمام ابعاد این فنتوری چند بعدی می نامد. متا تا کنون توانسته در بخش های زیر پروژه متاورس را توسعه دهد.

  1. اپلیکیشن واقعیت مجازی VR

  2. هدست اتصال به واقعیت مجازی VR

  3. بازار خرید و فروش املاک متاورسی

متا در بخش توسعه متاورس با ساخت ابزار های لازم مانند هدست های واقعیت مجازی امکان اتصال کاربران را به دنیای چند بعدی فراهم میکند.

از دیگر بخش های اتصال به فضای مجازی الزام وجود به اپلیکیشن است. که در واقع بستر اصلی اتصال است. و بعد از آن نیاز به وجود پلتفرم خرید و فروش املاک متاورسی در این حوزه است. که تا کنون از سمت کمپانی متا ارائه شده و تیم توسعه در حال بررسی و تکمیل پروژه هستند.

به علاوه مارک زاکربرگ نسبت به توکن های غیر مثلی NFT شبکه های بلاک چینی و همچنین ارز های دیجیتال بی تفاوت نیست. و بر توسعه آن ها در بستر متاورس تاکید دارد.

با توجه به این که این کمپانی در توسعه دییم (ارز دیجیتال فیسبوک) نیز فعال بوده است. پیش بینی میشود که مارک راکزبرگ با هدف تلفیق این بستر ها با هم محصول خود را عرضه کند.

  • مایکروسافت متمرکز بر دفتر های مجازی و محیط کاری

مایکروسافت از دیگر غول های توسعه دهنده فناوری اطلاعات است. این مجموعه تلاش دارد تا بستر های مجازی و زمین های مورد نیاز شرکت ها در دنیای جدید متاورسی را توسعه دهد.

مایکروسافت تلاش میکند تا با آینده نگری در خصوص کاربرد متاورس در دنیای حقیقی نیاز سنجی ها را انجام دهد و بتواند بستر های مورد نیاز کاربران را ارائه دهد.

یکی از این بستر ها تهیه و تولید محیط های کاری مجازی است تا کارمندان از طریق اتصال به این محیط بتوانند سطحی جدید از تعاملات و قابلیت ها را دریافت کنند.

تا کنون مایکروسافت به عنوان یکی از توسعه دهندگان متاورس توانسته. به دستاورد های نظیر Mesh دست یابد. و قرار این این نرم افزار در سال 2022 منتشر شود.

گروه توسعه مایکروسافت توانسته اند. از طریق انجام فعالیت خود در حالت دور کار در وضعیت شیوع ویروس کرونا به توسعه این نرم افزار دست یابند. کاربران فضای مجازی متاروس میتوانند از طریق این نرم افزار به دفتر مجازی خود متصل شوند و فعالیت های خود را به انجام برسانند. یکی از ویژگی های Mesh ساخت آواتار های مجازی و همچنین استفاده از فضا های متعدد توسعه داده شده در متاورس است.

  • صرافی بایننس

صرافی باینننس یکی از محبوب ترین صرافی های ارائه کننده خدمات مالی کریپتوکارنسی است. با این که این مجموعه به تنهایی بر روی موضوع متاورس متمرکز نیست.

اما از دسته کمپانی هایی است که به طور جدی در حال ساخت زیرساخت مورد نظر به جهت استقرار متاورس در بستر خود است. یکی از این فعالیت ها عرضه بازار توکن غیر مثلی NFT است که در واقع یکی از فعالیت های تسهیل کننده ایجاد ارتباط میان خریداران و فروشندگان است.

از دیگر فعالیت های صرافی بایننس ایجاد بازار نقدینگی مودر نیاز پلتفرم های متاورس است. که این بستر یکی از مهم های مورد نیاز معامله گران در دنیای متاورس است.

این دست از فعالیت ها نوعی زیرساخت سازی توسط صرافی بایننس به حساب می آید. از آن جایی که بایننس یکی از گزینه های اول معاملاتی در دسترس معامله گران و سرمایه گذاران ارز های دیجیتال است. پس طبیعتا نقش مهمی را در ارائه خدمات متاورسی خواهد داشت.

متاورس خود به تنهایی بستر های جدیدی از فعالیت های کاربری را برای افراد فراهم میکند. که بایننس در این بخش یکی از مکمل های استفاده از این قابلیت ها خواهد بود. به عنوان مثال یکی از بستر هایی در دسترس توکن های غیر مثلی NFT  است که هم اکنون در دستور کار است.

در ادامه صرافی بایننس میتواند. با در دسترس قرار دادن جفت توکن های معاملاتی. و ساخت بازار های نقدینگی به توسعه متاورس کمک کند.

  • کمپانی Epic Games و بازی فورتنایت

ار دیگر فعالان بخش متاورس کمپانی Epic Games ست. این کمپانی بازی ساز تلاش میکند که در توسعه متاورس به ویژه در بخش ساخت دارایی های متاورسی فعالیت کند.

این کمپانی بازی ساز. تا کنون دنیای مجازی متشکل از 350 بازیکن را جست و جو و در کنار هم. جمع کند. Fortnite‌ در ابتدای فعالیت خود تنها با هدف فعالیت در حوزه گیم را داشت اما هم اکنون با برگذاری رویداد های مجازی و انواع مشارکت ها اعطای جوایز، پاداش ها و… توانسته جامعه قابل قبولی را جذب کند. از این رو میتوان ازآن به عنوان یکی از توسعه یافته ترین پلتفرم های مبتنی بر متاورس امروزی یافت کرد.

Epic Games در بخش توسعه فناوری متاورس تلاش میکند تا تا دو هدف جذب کاربر از طریق بازی فورتنایت و پشتیبانی بالا از این گروه های گیمر و ارائه محتوی های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در وضعیت دسترسی ساده تر برای کاربران فراهم کند.

  • شرکت Tencent از توسعه دهندگان برتر متاورس

شرکت Tencent از مجموعه های توسعه دهنده بازی های بلاک چینی دنیا است. این گروه توسعه دهنده از فعالان توسعه در انواع و اقسام بازی های ویدئویی و پیام رسان های این حیطه است. که هم اکنون در حال توسعه بازی های متاورسی در پلتفرم خود است.

این کمپانی که درواقع یکی از بزرگ ترین شرکت ها تسعه بازی ها در دنیا و همچنین پیام رسان WeChat و Tencent QQ است. جالب است که این کمپانی دراقع دو ابزار اساسی متاورس را در دست خود دارد.

Tencent QQ در حال حاضر به ازائه انواع بازی ها، تجارت الکترونیک‌، موسیقی‌، فیلم‌ها و قابلیت‌های مبتنی بر چت صوتی را در قالب پرتال وب خود میپردازد.

و WeChat برنامه پرداخت موبایلی که قابل اتصال به پلتفرم‌های شبکه اجتماعی خود هست را نیز در اختیار ما قرار می‌دهد. این گروه توسعه با داشتن این دو ابزار هم اکنون در حال توسعه زیرساخت های خود برای توسعه متاورس هستند.

مطالب بیشتر:


متاورس کمپانی متا با استفاده از اپلیکیشن Horizon Worlds راه اندازی شد
متاورس از موضوعات مورد توجه هنگ کنگ/هنک گنگ بر متاورس تمرکز میکند
اولین فروش NFT آدیداس تحت عنوان “ورود به دنیای متاورس”

نوشته های مشابه

5 1 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx