ارزهای دیجیتال

معرفی ارز دیجیتال ایاس و بررسی تاریخچه عملکرد آن+مزایا و معایب

ایاس رمز ارزی که با هدف جایگزین شدن اتریون به میدان آمد.

ارز دیجیتال ایاس با نامی برگرفته از نام الماس و لوگویی شبیه به الماس، یکی از رمز ارز های فعال در حوزه کریپتوکارنسی است. ایاس رمز ارزی است که در آغاز فعالیتی جنجالی  با تکیه بر اهداف کاربردی. مانند حذف کارمزد ها و همچنین استفاده از سرعت بالا بری انجام تراکنش ها با پیاده سازی قرادادهای هوشمند بر روی بلاک چین پا به میدان رقابت با سایر رمز ارز ها در فضای کریپتوکارنسی گذاشت. در این مقاله از سایت جامع فیبودکس به معرفی این ارز دیجیتال خواهیم پرداخت. و عملکرد آن را تا به امروز مورد بررسی قرار می‌دهیم. با ما همراه باشید تا به نتایج مورد نظر دست یابیم.

تاریخچه عملکرد ایاس

 

نوشته های مشابه

در سال 2017 پلتفرم رمز ارز ایاس ارائه شد. و از طریق عملیات پیش فروش کردن رمز ارز ها فعالیت خود را آغاز کرد. پس از گذشت بازه زمانی یک ساله چیزی قریب به 4 میلیارد دلار سرمایه از طریق پیش فروش به دست آمد. این رقم برای پیش فروش رقم بالایی به حساب می آید. این باعث شد هم اکنون نیز ایاس رکورد دار بزرگ ترین پیش فروش رمزارز ها را عهده دار باشد. پس از آن در سال 2018 این رمز ارز فعالیت خود را آغاز کرد. با این هدف که با سرعت بالا و حذف کارمز های تراکنش ها جایگزینی برای اتریوم باشد.

همچنین بخوانید:
آشنایی با رمز ارز اتریوم
ماجرای هک شدن اتریوم

ویژگی های ارز دیجیتال ایاس EOS

 

سرعت در انجام تراکنش ها

سیستم کارکرد EOS بر پایه بلاک چین است و پلتفرم آن از مدل اثبات سهام استفاده میکند. نود های EOS با اجماع سرعتی زمان ایجاد یک بلاک را به 0.5 ثانیه رسانده است. تراکنش ها در این پلتفرم 4000 تراکنش بر ثانیه است. که در مقایسه با سایر رمز ارز ها عملکردی سرعتی دارد.

کارمزد صفر

EOS برای حذف کردن کارمزد ها این گونه اندیشیده است. که سرمایه گذارن با استفاده از روش سهام گذاری به تامین دارایی مورد نیاز بپردازد. با استفاده از تشویق کاربران برای سرمایه گذاری این هدف نیز محقق خواهد شد.

امنیت

بعد از تولد بیت کوین، اتریوم با ارائه پلتفرم جدید خود به  تکمیل نواقص بیت کوین مثل محدود بودن و… پرداخت. پس EOS رمز ارزی است که با اهداف کاور کردن مشکلات اتریوم به میدان آمد. با این حساب باید دید که برای امنیت شبکه چه تدبیری اندیشیده است.

یکی از راه های امنیتی بر اساس طرح ابتکاری از  این رمز ارز قابلیت فریز کردن و یا مسدود کردن حساب کاربری است. که در جهت جلوگیری از آسیب رساندن به یک اپلیکیشن و یا قرارداد هوشمند میشود. از دیگر قابلیت ها میتوان به ایجاد دسترسی های مختلف برای کنترل حساب اشاره کرد. که این خود روشی است که باعث میشود افراد کنترل بیشتری بر دارایی های خود در این فضا داشته باشند.

 

معایب

در کنار ویژگی های مثبتی که این رمز ارز ارائه داده است. انتظار میرود که آن را در لیست ارز های برتر ببینیم. اما متاسفانه این چنین نیست. باید دید که مشکل کجاست و چه عاملی مانع از انجام آن شده است.

یکی از دلایل اصلی مشکل راه اندازی این رمز ارز است. برای اینکه بتوان از آن استفاه کرد باید مراحل راه اندازی برای کاربران ساده باشد. که متاسفانه در رمز ارز ایاس این چنین نیست. کیف پول های EOS از چالش های اصلی است.

روش خرید ایاس

از دو طریق می‌توان نسبت به خرید کیف پول اقدام کرد.  به این صورت که با استفاده از سایت های صرافی ایرانی با پرداخت ریالی نسبت به خرید اقدام کنید.که با یک سرچ ساده در گوگل به راحتی قابل انجام است. و یا اینکه اول با استفاده پرداخت پول(ریال و تومان) بیت کوین و تتر تهیه کنید. و پس از آن به وسیله این کوین ها از طریق صرافی های بین المللی مانند بایننس ایاس تهیه کنید. با کلیک بر این لینک میتوانید لیست صرافی های قابل پشتیبانی ایاس را مشاهده کنید. در زمانی که نقدینگی صرافی کم باشد. این روش میتواند روشی جایگزین روش اول به حساب آید.

کیف پول

چه مشکلی در کیف پول های ایاس وجود دارد که جزو معایب این رمز ارز نام برده شد؟ کیف پول هایی که برای ارز های دیجیتالی مثل بیت کوین و… ارائه شده است. بر اساس کارکرد هماهنگ دو کلید عمومی و خصوصی و آدرس مخصوص به عملیات ذخیره سازی ارز می‌پردازد. به طوری که هر کاربر بتوان بر دارایی خود تسلط داشته باشد. و آن را تحت کنترل خود بگیرد. در خصوص EOS کمی متفاوت تر است.

برای فعال سازی کیف پول ایاس بایستی که در ابتدا حساب کاربری ایجاد کنید. پس از آن با تزریق ارز ایاس به حساب کاربری و انجام عملیات سهام گذاری، نسبت به تهیه منابع پردازشی مورد نیاز اقدام کنند. هعمین پروسه به پیچیدگی شبکه انجامیده است.

 

 

نوشته های مشابه

0 0 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx