همه چیز در مورد ارز دیجیتال تلگرام/چرا بلاک چین تلگرام متوقف شد؟
تجزیه و تحلیل توسعه ارز دیجیتال تلگرام
ارز دیجیتال تلگرام چیست و چرا فعالیت این پلتفرم متوقف شد؟ در این مقاله از سایت جامع فیبودکس به برسی بلاک چین تلگرام خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
پیام رسان تلگرام در پی گسترش پلتفرم خود و ارائه خدمات ارتباطی بر پایه بلاک چین است. طرح های عنوان شده برای این پیام رسان در ورژن جدید، از ایجاد چندین قابلیت جدید روایت میکند. این اطلاعات بر اساس تحقیقات ارائه شده از منبع خبری تک کرانچ گردآوری شده است.
شبکه آزاد تلگرام با نام اختصاری Ton یک ساختار بلاک چینی نسل سوم است. که با ایده نوین قابلیت های بیشتری را در پلتفرم خود نسبت به دو ارز دیجیتال برتر یعنی بیت کوین و اتریوم ارائه خواهد داد.
شروع به کار ارز دیجیتال تلگرام با جذب سرمایه
تلگرام با بهره گیری از روش عرضه اولیه سکه جذب سرمایه اولیه خود را خواهد داد. از آنجایی که توسعه این پلتفرم با دیگر پلتفرم ها تفاوت دارد. عده بسیاری از سرمایه گذاران تمایل به سرمایه گذاری بر روی Ton را از خود نشان داده اند.
که علت اصلی این تمایل پذیرش مردم نسبت به فعالیت و نحوه عملکرد این پیام رسان است. تلگرام به عنوان یک پیام رسان موفق با سرمایه بالایی پلتفرم خود را اجرا خواهد کرد. این پیام رسان من قبل از این جایگاه خود را در سراسر دنیا باز و عملکرد خود را تثبیت کرده است.
مدیر و موسس این مجموعه از قبل به دنبال توسعه توکن داخلی برای پرداخت های درون شبکه ای بود. پاول دورف بر این باور است که تلگرام برای انجام تراکنش های داخلی خود نیازی به واسطه بانکی ندارد. بر همین اساس ارائه پلتفرم این پیام رسان در بستر بلاک چین در دستور کار قرار گرفت.
با این حساب تلگرام به دلیل پذیرش عمومی که از قبل دارد. قابلیت گسترش زیادی را خواهد داشت. ایجاد قابلیت پرداخت از درون پیام رسان تلگرام میتواند امکان پرداخت را در حالت برون مرزی برای کاربران این شبکه فراهم آورد. این کار از طریق اپلیکیشن که در حالت رمزنگاری شده فعال است. با حفظ حریم خصوصی کاربران انتقالات پول، مانند دیگر رسانه ها در این پیام رسان انجام خواهد شد. کارمزد شبکه پایین و سهولت کاربری بالا خواهد رفت.
هم اکنون پلتفرم تلگرام با برقراری کانال های شبکه ای، بزرگترین رسانه انتقال مفاهیم ارزهای دیجیتال در حالت گروه های آموزش آنلاین را فراهم کرده است.
گام بعدی تلگرام مشاهده این پلتفرم به عنوان مکان اصلی برای ارائه کوین اختصاصی خود است.
عرضه اولیه ICO
تلگرم برای ارائه پلتفرم خود مقدار زیادی ارز دیجیتال طلب میکند. توسعه دهندگان این طرح برای شروع اولیه این پلتفرم چیزی به اندازه 500 میلیون دلار را در نظر گرفته اند. که آن را از طریق جذب سرمایه ICO طرح ریزی کرد اند. این مبلغ در مقایسه با سایر ارز های دیجیتال مبلغی بالا خواهد بود.
به احتمال قوی با روی کار آمدن پلتفرم ارز دیجیتال تلگرام رکورد تاریخ جمع آوری پول از طریق پیش فروش توکن در فرایند مالی ICO خواهد شکست. از مقایسه عملکرد ارز دیجیتال تزوس به عنوان یک ارز موفق درحوزه مالی ICO در خصوص جذب سرمایه باید عنوان کنیم که تزوس 230 میلیون دلار سرمایه جذب، و با این قدار پول کار خود را آغاز کرد.
در پیش فروش توکن ارز های دیجیتال معمولا حداقل هایی در جهت سرمایه گذاری تعیین میشود. این مقدار برای جلب توجه و جامعه بزرگتری از سرمایه مهم و تاثیر گذار است.
مشارکت سرمایه گذاران بزرگ و معروف به جذب سایر سرمایه گذاران و جلب اعتماد آنها کمک شایانی خواهد کرد. همین موضوع باعث بالارفتن حجم سرمایه اولیه در گام نخست یک پلتفرم میشود.
شبکه آزد تلگرام و پذیرش آن
توسعه دهندگان این طرح با اشاره به 180 میلیون کاربری که هم اکنون درون شبکه تلرام فعال هستند. آنان را مانند سوخت یک موشک توانمند تفسیر کرده و به دلیل محبوبیتی که در استفاده از این پیام رسان صورت گرفته است. به احتمال قوی از پلتفرم ارز دیجیتال این پیام رسان نیز استقبال لازم به عمل خواهد آمد. از طرفی هم محبوبیت و شهرت تلگرام باعث گسترش بیشتر ارز دیجیتال و در نهایت پذیرش آن در جامعه آماری بیشتری خواهد شد.
بر اساس وایت پیپر ارائه شده از ارز دیجیتال تلگرام نام این ارز (Gram) گرام در نظر گرفته شده است. این نام گذاری برگرفته از نام تلگرام است. و خود عاملی تاثیر گذار بر پذیرش عمومی آن خواهد بود.
ساختار وی چت و تلگرام
بر اساس گزارشات منتشر شده در خصوص این رمز ارز گویا توسعه دهندگان برای ارائه یک پلتفرم مالی با کیفیت به تلفیق طرح متمرکز مالی و نا متمرکز فکر کرده اند. آنان با اشاره به این که عملکرد پلتفرم های نامتمرکز به اندازه کافی سریع نیست به دنبال ایجاد یک بلاک چین منحصر به فرد برای تلگرام هستند.
وی چت یک پیام رسان اجتماعی است. که کاربران آن شهروندان چینی هستند. هم اکنون پلتفرم این پیام رسان از ساختار مالی برخوردار است. و چیزی فرای یک پیام رسان اجتماعی برای چینی ها است. آنان از این طریق بسیاری از خدمات مالی خود را انجام میدهند. تلگرام نیز با الگو گرفتن از این قابلیت در پی ایجاد امکان ذخیره پول در والت تلگرامی خود است.
وایت پیپر ارز دیجیتال تلگرام
با مشاهده وایت پیپر ارائه شده که متشکل از 132 صفحه است. تلگرام از اجرا کردن برنامه های خود در چهار مرحله اصلی میگوید. بر اساس این وایت پیپر این گونه عنوان شده است:
سرویس ها:
این نوع سرویس ها یک نوع پلتفرم واسطه برای قرار دادن ابزاری کاربردی که هم اکنون در دست بسیاری از افراد است. یعنی گوشی های هوشمند است که به واسطه ان گوشی های هوشمند یک رابطی میان اپلیکیشن های ارائه شده و قرارداد های هوشمند خواهد بود.
TON DNS:
این سرویس یک امکان برای تخصیص اسامی برای انواع حساب ها، قرارداد های هوشمند و نودهایی است که به شبکه متصل میشوند. با استفاده از TON DNS دسترسی به سرویس های غیر متمرکز ساده و سهولت کاربردی آن مانند رویت یک سایت در اینترنت خواهد بود.
پرداخت های TON:
این سرویس یک حالتی برای انجام تراکنش های خود و با هدف به سر انجام رسیدن تراکنش های لحظه ای خارج از بلاک چین در میان ربات ها، انواع سرویس ها، و از همه مهم تر کاربران طراحی شده است. این سرویس با آنالیز دقیق مسائل امنیتی در پلتفرمی امن طراحی شده است.
بلاک چین TON:
این بلاک چین طرحی جدید از بلاک چین خود تقسیم شونده است. به گونه ای که خود به حالت اتوماتیک گسسته شود. و مجددا به سایر بلوک ها متصل شود. این کار به منظور ایجاد تطابق با به روزرسانی های جدید و قابلیت های جدید درون پلتفرم انجام میشود.
این خاصیت باعث میشود تا پلتفرم خود به تنهایی از پس تغییرات برآید. و لزوم ایجاد فورک شبکه به صفر برسد. علاوه بر آن بلاک چین TON با داشتن خاصیت خود تقسیم شونده امکان کاهش هزینه های تحمیلی به کاربران مانند کارمزد های بالا به شدت پایین خواهد آمد. وجود خاصیت تقسیم پذیری بلاک چین در این پلتفرم باعث تسریع در ایجاد بلاک جدید شده و همین امر خود منجر به حذف صف های طولانی برای تایید تراکنش ها خواهد شد.
بلاک چین TON به عنوان نسل سوم بلاک چین، ساختاری بر پایه الگوریتم اثبات سهام دارد. این بلاک چین، با پشتیبانی از قرارداد های هوشمند در کنار ذخیره کردن آی دی مخاطبان خود پرداخت ها را پشتیبانی میکند.
توقف پروژه بلاک چین تلگرام
در سال 2017 تلگرام با انتشار اخباری مبنی بر ارائه یک ارز دیجیتال درون پلتفرم خود خبر داد. با تلاش های تیم توسعه دهنده ارز دیجیتال تلگرام جذب سرمایه این توکن در سال 2018 انجام و در نهایت مبلغ 1.7 میلیارد دلار با مشارکت سرمایه داران جمع آوری شد.
تمامی فرایند های لازم برای ارائه پلتفرم مالی تلگرام پله به پله در حال طی شدن بود. این مراحل یکی پس از دیگری تکمیل میشد. به طوری که حتی کیف پول اختصاصی خود را آماده و در اکتبر 2019 به شبکه ارائه شده بود. که ناگهان با انتشار پیامی از سمت پاول دورف مخاطبان به شدت غافل گیر شدند.
پاول دولف در این پیام عنوان کرده بود. که شرکت تلگرام قصد کناره گیری و لغو فعالیت های توسعه بلاک چین تلگرام را دارد. و به این ترتیب پروژه توسعه ارز دیجیتال تلگرام قبل از تولد به اتمام رسید.
چالش ها از کجا شروع شد؟
این تصمیم از سمت پاول دولف تصمیمی احساسی نبوده. بلکه این پیام رسان با دولت آمریکا دچار چالش شده بود. به این ترتیب که در سال 2019 در حالی که تلگرام والت اختصاصی خود را معرفی کرد.
دستوری از سمت کمیسون بورس آمریکا صادر شد. در این پیام ممنوعیت فعالیت توسعه ارز دیجیتال تلگرام عنوان شده بود. این ابلاغیه بر اساس اتهام نقض قوانین بورس اوراق بها دار در انجام پیش فروش توکن تلگرام در فرایند عرضه اولیه سکه ICOبود.
این موضوع کشمکش های فراوانی را برای توسعه دهندگان و قانون گذاران آمریکا به همراه داشت. با پی گیری و های فراوان این پروزه راه به جایی نبرد. و در نهایت منجر به توقف اجباری آن قبل از ارائه به بستر مالی شد.
این موضوع تا حد بالایی به توسعه دهندگان این پلتفرم ضربه وارد کرد. و آن ها را وادار کرد تا حاصل دو و نیم سال تلاش پی در پی خود را رها و به کناره گیری از توسعه آن رضایت دهند.
در نهایت:
با روی کار آمدن ارز های دیجیتال و اعلام هدف پول بی واسطه برای حذف بانک ها به میدان رقابت با یکدیگر آمدند. این ارز ها روز به روز گسترش بیشتری پیدا میکند. و پذیرش عمومی آن بیشتر خواهد شد. دولت های مختلف سیاست های خود را این گونه عنوان کردند که عده ای به وضوح با این رمز ارز ها مخالفت و آن ها ها پلتفرمی برای پولشویی و … اعلام کردند.
عده دیگر سکوت کرده و به دنبال مشاهده موضع سایر کشور ها و عده دیگر خود را راغب برای گسترش این نوع پول نشان دادند. اما با مشاهده جلوگیری از رشد و فعالیت ارز های کاربردی و محبوب از سمت دولت پیدا است که دولت ها تا حد امکان از رشد و توسعه این ارز ها جلوگیری خواهد کرد.
این اتفاق تنها برای ارز دیجیتال تلگرام رخ نداده بلکه ارز لیبرا (ارز دیجیتال فیسبوک) نیز هم اکنون با دولت درگیر چالش است. و توسعه آن متوقف شده است.
مطالب بیشتر:
ممنوعیت ارز های دیجیتال در چین/ ارز های دیجیتال ارزشی ندارند!
صرافی غیر متمرکز (DEX) چیست؟/بررسی مزایا و معایب
استراتژی میان مدت برای خرید و فروش ارز در دنیای پر نوسان کریپتو کارنسی
ارز کازماس در ماه گذشته رشد 180 درصدی را تجربه کرده است
انتخاب پلتفرم مناسب برای سهام گذاری استیکینگ/بررسی روش ها