اخباراخبار جهان

کمیسیون فدارال از نوعی کلاه برداری با دستگاه های خودپرداز ارز دیجیتال میگوید

کمیسیون تجارت فدرال با نماد FTC به عنوان یک نهاد حمایت از مصرف کنندگان در آمریکا به کاربران و سرمایه گذاران ارز دیجیتال هشدار میدهد تا حواسشان به کلاه برداران و متقلبان سود جو و جاعلان خودپرداز ها در این بخش باشند و از نوعی کلاه برداری با دستگاه های خودپرداز ارز دیجیتال خبر میدهد.

به گفته FTC کلاه برداری های این حوزه سه جزئ را شامل میشود.

  • جاعل هویت
  • استفاده از QR کد
  • دستگاه خودپرداز کریپتوکارنسی

کلاهبرداران در این سبک از کلاه برداری خود تلاش میکنند تا با هویت جعلی کاربر را فریب دهند. به عنوان مثال وانمود میکنند که یکی از مقامات دولتی و یا یک افسر نیروی انتظامی هستند. و یا در سمت یک کارمند موسسه ای خاص هستند. این عناوین میتواند به راهبرد هدف فریب کارانه آنها کمک کننده باشد.

در حالتی دیگر این افراد با استفاده از برنامه های مجازی دوست یابی و… به عنوان شریک عشقی تلاش میکنند تا کاربر ار به سمت خود جذب کند. و بعد با تماس با قربانیان نمایشی را اجرا میکنند که در آن فرد قربانی برنده جایزه شده است.

و در گام بعدی بسته به نوع نقشه مخاطب را قانع میکنند تا پول به حساب متقلبان واریز کند. هر کدام از این ترفند ها برای فریب مخاطبان به مدلی خاص با نام ها و سمت ها و عناوین شغلی مختلف جعلی شروع و در پایان اخاذی و درخواست پول از کاربر منتهی میشود.

تقلب با استفاده از دستگاه خودپرداز ارز دیجیتال:


اگر متقلبان در روند فریب کاربران فردی را به دام انداخته باشند که علاقه مند یا فعال در حوزه مالی کریپتوکارنسی است تلاش میکنند تا سرقت خود ار از طریق دستگاه خودپرداز کریپتو به انجام برسانند.

به این شکل که از او درخواست میکنند تا با مراجعه به دستگاه خودپرداز کریپتوکارنسی و پرداخت پول نقد درخواست خرید ارز دیجیتال را ثبت کنند. در این بخش قبل از تایید نهایی متقلبان سعی میکنند با همگام سازی QR کد والت خود با به جای QR کد والت مخاطب دارایی را در حساب خود دریافت کنند.

این همگام سازی از به اشتراک گذاشتن آدرس کیف پول سارق با قربانی به وجود می آید. و موجب میشود که هنگام اسکن کد دارایی ها به راحتی در کیف پول سرق قرار گیرد.

تجزیه و تحلیل

کریستینا میراندا(Cristina Miranda) یکی از کارشناسان حوزه آموزش و یادگیری کسب و کار های فعال است در این خصوص گفت:

مردم و دارندگان ارز دیجیتال، توجه داشته باشید که از امروز تا همیشه هیچ گاه از هیچ نهادی مانند دولت. نیروی انتظامی. تمامی شرکت های ارائه دهنده خدمات و… از شما درخواست پرداخت ارز دیجیتال را نخواهند داشت.

هر فرد حقیقی و یا حقوقی، به هر دلیلی از شما درخواست واریز دارایی به صورت ارز دیجیتال را داشت یقینا آن فرد یا نهاد متقلب است. و قصد سوء استفاده دارد.  این موضوع مهم ترین نکته ای است که هر شهروند باید از آن آگاه باشد.

با این حال با مشاهده گزارش های جدید. در سال میلادی قبل (2021)چیزی به اندازه تقریبی 8 میلیارد دلار دارایی دیجیتال با عناوین مختلف از افراد شبکه به سرقت رفت. جالب است که این عدد به نسبت کلاه برداری ها و سرقت های سال میلادی 2020 رشد 81 درصدی را روایت میکند.

در ادامه وظیفه مسئولان رسانه ها و کارپردازان است که به آموزش این دارایی ها و کلاه برداری های این حوزه بپردازند. مردم نیز اعم از فعالان حوزه مالی کریپتو و حتی کاربرانی که در این بخش فعال نیستند بایستی از کلاه برداری های این سبک از دارایی های جدید اطلاع داشته باشند. و هشیارانه عمل کنند.

منبع:cointelegraph

مطالب بیشتر:


موزیلا فایرفاکس استفاده از ارز های دیجیتال را موقتا رد میکند
طرح استفاده از ارز دیجیتال در بخش تجارت به زودی نهایی میشود.
چین یوان دیجیتال را با استفاده از وی چت در اختیار کاربران قرار میدهد.

نوشته های مشابه

0 0 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx