در این مقاله از سایت جمع فیبودکس به بررسی کیف پول نرم افزاری سیف پال میپردازیم. اگر از فعالان حوزه ارز دیجیتال هستید و قصد کار با این کیف پول نرم افزاری را دارید با ما همراه باشید تا باتفاق با عملکرد آن در فضای مالی کریپتوکارنسی آشنا شویم.
کیف پول سیف پال
برای معرفی این والت در حالت کلی میتوانیم این گونه عنوان کنیم که این والت از کیف پول های محبوب در میان کاربران فعال در حوزه مالی ارز دیجیتال است. چون تمام انتظارات کاربران را از یک کیف پول فراهم کرده است. کیف پول سیف پال در دو حالت سخت افزاری و نرم افزاری به فضای مالی کریپتوکارنسی معرفی شده است.
و کاربران بسته به سلیقه کاری خود از آن ها بهرهمند میشوند. طرفداران کیف پول سیف پال از این والت به عنوان یک ابزار کارا یاد میکنند. چون از طریق آن تمامی فعالیت های مالی اعم از خرید و فروش ها و نقل و انتقالات، انواع سرمایه گذاری ها و مشارکت های مالی در بستر های مالی متفاوت مانند دیفای و… تبدیل ارز ها به یکدیگر همه و همه از طریق این والت قابل انجام است.
با این تفاسیر تعجبی ندارد که در این دنیای پر رقابت کیف پول سیف پال جزو والت های محبوب کاربران قرار گیرد.
آغاز به کار سیف پال والت
این کیف پول با نام SafePal S۱ در سال 2019 به بازار مالی معرفی شد. پس از آن، یک سال بعد نسخه اندروید و ios آن منتشر و در دست کاربران قرار گرفت. توسعه دهندگان کیف پول سیف پال با طراحی دو وضعیت سخت افزاری و نرم افزاری به نیاز مخاطبان پاسخ داده اند.
علاوه بر آن نسخه نرم افزاری این والت کاربردی را در وضعیت رایگان درون فروشگاه های نصب اپلیکیشن ها منتشر کرده اند.
قابلیت ها و عملکرد این کیف پول درخشان بوده و سرمایه گذارانی مانند “صرافی بایننس” با سرمایه گذاری بر روی آن به این پروژه اعتبار بخشیده اند.
صرافی بایننس که خود از صرافی های مطرح در حوزه مالی ارز دیجیتال است. بسیاری از بازار های معاملاتی خود را در بستر این والت گسترش داده است. در ادامه به صورت جزئی تر به معرفی و بررسی ویژگی های این کیف پول خواهیم پرداخت.
کیف پول سیف پال چه ویژگی هایی دارد؟
امنیت:
کیف پول سیف پال برای ایجاد امنیت درون پلتفرم خود به چند طریق عمل کرده است. اول از همه این والت در نسخه متن باز و غیر امانی به نگهداری دارایی های کاربران میپردازد. همین موضوع یکی از مهم ترین ویژگی های آن است که هم به نفع کاربر بوده و هم به نفع توسعه دهندگان.
عملکرد متن باز یک کیف پول تا حد بالایی اعتماد مخاطبان را به خود جلب و از طرفی برای توسعه دهندگان باعث تسریع در باگ یابی نرم افزار خواهد شد. علاوه بر آن وجود قابلیت غیر امانی باعث کنترل کامل دارایی به دست کاربران میشود.
در دیگر بخش های نرم افزاری به جهت ورود درون کیف پول نیز تا حد امکان امن عمل کرده و از حسگر های اثر انگشت و … در نرم افزار خود استفاده کرده است.
- از مهم ترین بخش های عملکرد یک کیف پول امنیت آن است. که میتوان سیف پول را در این بخش موفق دانست.
توسعه و پشتیبانی از ارز های متنوع
سرمایه گذاران با سیاست های مالی متفاوت و سلیقه های گوناگون وارد بازار سرمایه میشوند. یک ارز از دید گروهی میتواند کارکرد مثبت تفسیر و برای ارز دیگری عملکرد و یا رشد مناسبی پیش بینی نشود. و از طرفی تعداد ارز های بازار کریپتوکارنسی زیاد و تمرکز های آن ها بر روی اهداف متفاوت است.
با این تفاسیر این سرمایه گذار است که با دست باز به انتخاب سرمایه گذاری بر روی هر یک از آن ها میپردازد. یک والت مناسب کیف پولی است که بتواند ارز های متنوع و زیادی را درون ساختار خود جای دهد.
کیف پول سیف پال از آن دسته از والت هایی است که در این بخش قوی عمل کرده و تنوع زیادی از ارز ها و همچنین پشتیبانی از توکن های شبکه اتریوم و بایننس اسمارت چین را با بهره گیری از استاندارد های ERC20 و BEP20 پشتیبانی میکند.
- از لحاظ پشتیبانی ارز ها با این که کیف پول سیف پول به صورت گسترده عمل کرده است. اما بخش مهمی از شبکه های بلاک چینی مانند کاردانو درون پلتفرم خود ندارد. که خود یکی از نقاط ضعف آن به حساب می آید.
پلتفرم های سرمایه گذاری مانند دیفای و NFT
برای سرمایه گذارانی که علاقه مند بر سرمایه گذاری بر روی توکن های NFT و یا همان توکن های غیر مثلی هستند والت سیف پول گزینه مناسبی خواهد بود.
توسعه دهندگان این کیف پول امکان اتصال به حوزه های مالی را درون این والت طراحی کرده اند تا از طریق آن سرمایه گذاران بتوانند به راحتی هر نوع سرمایه گذاری که آنان را به سوددهی بیشتر میرسانند انجام دهند.
سیف پال والت با اتصال کاربران به اپلیکیشن هایی که در حالت غیر متمرکز کار میکنند با بهره بردن از استاندارد های ERC721 و BEP721، امکان اتصال به بازار های مالی را برای کاربران شبکه فراهم آورده اند. تا آنان از این طریق بتوانند عملیات سرمایه گذاری و یا خرید و فروش خود را با سهولت انجام و به سوددهی دست پیدا کنند.
امکان معاملات در صرافی بایننس
در پروژه والت نرم افرزاری سیف پال نقطه اتصالی به صرافی بایننس برای انجام فعالیت های ترید برای کاربران فضای مجازی مالی فراهم شده است. این درگاه نیزی به احراز هویت در صرافی بابیننس نداشته و کار را برای کاربران آن تا حد بالایی ساده کرده است. چون کاربران با شارژ کردن حساب خود درون والت سیف پال به صورت آنی درون صرافی بایننس عملیات مالی را انجام دهند.
نوسانات زیاد بازار مالی ارز های دیجیتال این نیاز را برای تریدر ها ایجاد میکند که تعداد زیادی از تراکنش ها را در لحظه و به حالت آنی به ثبت برسانند. با این حساب این قابلیت میتواند از قابلیت های مهم و کاربردی برای کاربران این فضای مالی باشد.
- لازم به ذکر است که کنترل دارایی کاربرانی که از طریف کیف پول سیف پال به صراف بایننس متصل میشوند به دست صرافی بایننس است. و در اختیار سیف پول والت نیست.
تبدیل میان زنجیره ای
از دیگر امکاناتی که درون این کیف پول برای کاربران فراهم شده است. قابلیت تبدیل و یا سواپ میان زنجیره است. این بدان معنا است که کاربران در کیف پول سیف پال به وسیله پل های میان زنجیره ای که درون پلتفرم ایجاد کرده است.
کاربران تبدیل دارایی های درون شبکه را انجام دهند. در خصوص کارمزد ها باید عنوان کنیم که کاربران علاوه بر پرداخت کارمزد شبکه 0.3 درصد از معاملات انجام شده را به سیف پال والت تقدیم خواهند کرد.
بازایابی دارایی در سایر کیف پول ها
کیف پول سیف پال با ایجاد قابلیت بازیابی این امکان را برای کاربران فراهم کرده است. که کاربران بتوانند حساب های خود را در سایر کیف پول ها بازیابی کنید.
این کار از طریق استاندارد BIP39/44 انجام میشود. و بازیابی دارایی از درون سایر کیف پول ها تنها در صوریت انجام میشود که آن ها نیز از این استاندارد بهره برده باشند. کیف پول های تراست والت، اتمیک والت، اکسودوس والت، لجر و… این امکان را دارند.
توکن SFP
این کیف پول با ارائه کردن توکن SFP به عنوان توکن حاکمیتی خود سعی بر تمرکز زدایی از درون پلتفرم داشته است. افرادی که از این توکن برای معاملات درون برنامه ای خود استفاده میکنند تخفیفات ویژه به ویژه در زمان انجام خرید و فروش ها شامل حالشان میشود.
وجود این توکن به مراتب میتواند از دیگر امکانات این والت به حساب آید چون تراکنش های درون زنجیر ای را برای کاربران شبکه ساده خواهد کرد.
رابط کاربری
توسعه دهندگان و طراحان این کیف پول تا حد امکان رابط کاربری سیف پال والت را ساده کرده اند .آنان تمامی ابزار های لازم را در دست کاربران قرار داده اند. و نرم افزار را طوری طراحی کرده اند که کار با آن برا ی تمام سطوح تریدر ها ساده و کاربران مشکلی در جهت ثبت تراکنش ها نداشته باشند.
برای یک کیف پولی که امکانات آن برای سرمایه گذار ها به نسبت زیاد تر از سایر کیف پول ها است. رابط کاربری از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد شد.
مطالب بیشتر:
نکات مهم برای افزایش ایمنی کیف پول دیجیتال
کیف پول مناسب برای ارزدیجیتال مونرو چیست؟/ معرفی انواع والت ها
همه چیز در مورد کیف پول کاغذی/بررسی جزییات و نحوه عملکرد آن
معرفی بهترین کیف پول نرم افزاری برای بیت کوین/بررسی والت ها
معرفی کیف پول ترزور Trezor Wallet/ بررسی ویژگی ها
کیف پول 26 میلیون دلاری پس از ده سال فعال شده است!