آموزش کیف پولکیف پول

معرفی کیف پول ترزور Trezor Wallet/ بررسی ویژگی ها

همه چیز در مورد کیف پول سخت افزاری ترزور

در این مقاله از سایت جامع فیبودکس به معرفی و بررسی ویژگی های کیف پول ترزور خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا به نتایج مورد نظر دست یابیم.


کیف پول ترزور یک کیف پول سخت افزاری است. که در سال 2014 توسط ساتوشی لبز به بازار ارز های دیجیتال ارائه شد. طراحی این کیف پول ساده است. و کار با آن برای تمامی افراد (مبتدی تا حرفه ای)  به سهولت امکان پذیر است. نسخه دیگری از این والت به نام ترزور T به بازار کریپتوکارنسی ارائه شده است. که در طراحی و امنیت با ترزور وان کمی متفاوت است. این کیف پول از طریف درگاه USB به کامپیوتر متصل می‌شود. از نظر پوشش‌دهی ارز های دیجیتال باید عنوان کنیم که طیف وسیعی از  ارز ها و کوین و توکن ها در مجموعه خود پوشش دهی می‌کند. امنیت این کیف پول بالا است. که در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

معرفی اجمالی کیف پول ترزور


کیف پول ترزور

  • ترزور والت   Trezor Wallet
  • نام سازنده : ساتوشی لبز
  • کشور سازنده: جمهوری چک
  • نحوه اتصال : درگاه USB
  • قیمت : 99 دلار 
  • پوشش دهی : بیت کوین و سایر ارز ها
  • امنیت : بالا 
  • تاریخ ارائه: آگوست 2014

 

 

امنیت


کیف پول ترزور یکی از والت هایی است که ادعا میکند در زمینه امنیت بسیار سفت و سخت عمل کرده است.

راه اندازی: در زمان راه اندازی در ابتدا برای راه اندازی از شما پین کد مخصوص تان را دریافت میکند.  پس از آن به انتخاب رشته متنی 24 کلمه‌ای که در زمان بازیابی کیف پول کاربردی است را به صورت رندوم و به حالت آفلاین در اختیارتان قرار میدهد.

تراکنش ها: برای ورود به کیف پول از شما کد پین مخصوص‌تان را دریافت می‌کند. برای تایید هر کدام از تراکنش ها کد پین را از کاربر دریافت میکند. در صورت خطا در وارد کردن کد پین دستگاه به حالت Time lock قرار میگیرد. با هر بار وارد کردن کد پین به صورت اشتباه مدت زمان Time lock را دو برابر میکند. همچنین برای تایید کردن تراکنش ها اطلاعات حساب و تراکنش بر روی صفحه نمایش کیف پول ترزور نمایش داده میشود. و کاربر باید قبل از آن باید به تایید این اطلاعات بپردازد.

اتصال به کامپیوتر: برای اتصال به کامپیوتر از درگاه USB استفاده میشود. این کیف پول اداعا میکند که زیر ساخت امنیتی آن بالا است و با اتصال به کامپیوتر آلوده کیف پول آسیبی نمی‌بیند.

آسیب فیزیکی: اگر کیف پول ترزور آسیب فیزیکی ببیند با استفاده از رشته متنی 24 کلمه ای که  در ابتدای نصب برنامه در اختیار کاربر قرار داده شد. تمامی وجوه قابل بازگردانی خواهد بود. این بازگردانی در یک کیف پول ترزور جدید و یا به وسیله «الکتروم» و «مایسلیوم» بازگشت پذیر اند.

سرقت فیزیکی و کامپیوتری: با استفاده از رمز هایی که در بدو ورود و انجام تراکنش ها از کاربر خواسته میشود کیف پول غیر قابل نفوذ خواهد بود. در برابر هکر ها نیز این کیف پول امن است. چون برخی از تاییدیه ها را تنها با لمس کردن کلید ها، بر روی دستگاه به صورت فیزیکی امکان پذیر کرده است.

 

راه اندازی


برای این که کیف پول خود را راه اندازی کنید ابتدا باید به سایت myTREZOR.com مراجعه کنید. در این سایت به راحتی میتوانید نسبت به ثبت نام اقدام کنید. اگر نسبت به انجام عملیات تحت وب حساسیت دارید این وب سایت یک اکستنشن و یا افزونه جدا که قابلیت اضافه شدن بر روی مرور گر کروم را دارد، در اختیارتان قرار میدهد. که به وسیله آن میتوان به حالت آفلاین این کیف پول را راه اندازی کرد.

همان طور که پیش تر عنوان کردیم در ابتدا برای ورود به کیف پول از کاربر یک کد مخصوص 24 کلمه ای را درخواست میکند. این والت برای حفظ اطلاعات یک کارت مخصوص به نام Billfodi که در برابر آسیب های فیزیکی ایزوله شده است را برای سهولت کاربران در نظر گرفته است. که افراد به وسیله آن میتوانند اطلاعات خود را در آن ثبت و از آن نگهداری کنند.

آیا سازندگان به اطلاعات کیف پول دسترسی دارند؟


یکی از مسائلی که ذهن کاربران را به چالش میکشد سازندگان است. که تا چه حد حریم خصوصی کاربران را در نظر گرفته اند. سازندگان کیف پول ترزور تمامی برنامه هایی که برای راه اندازی این والت نیاز دارند را به صورت متن باز ارائه کرده اند. همین طور والت ها شماره سریال جهت پیگیری و… ندارند. و کاملا در اختیار صاحبان آن قرار می‌گیرند. لازم به ذکر است که در هیچ مرحله ای، از کاربر نام کاربری و رمز عبور جهت استفاده دریافت نمیشود. این خود نمایان کننده اهمیت شرکت ترزور والت به بخش حریم خصوصی و امنیتی است.

مقایسه سه کیف پول سخت افزاری ترزور، لجر و کیپ کی


هر سه کیف پول های سخت افزاری برای نگهداری ارزهای دیجیتال می‌باشند. و امنیت هر سه تا حد بالایی بالا است. و هر یک طرفداران خاص خود را دارند. اما صرف نظر از تفاوت ظاهری اصلی ترین تمایز در جنس بدنه این والت ها است. کیف پول ترزور جنس پلاستیکی دارد. کیپ کی از بدنه آلمینیوم و لجر از فولاد ضد زنگ ساخته شده است.

مطالب مرتبط:
همه چیز در مورد کیف پول لجر Ledger

در نتیجه:

کیف پول های ارز های دیجیتال انواع و اقسام گوناگونی دارند. رایج ترین آن ها کیف پول‌های نرم افزاری است. که هم به حالت تحت وب و آفلاین با قابلیت های نصب بر روی انواع سیستم عامل ها و در کنار آن کیف پول های سخت افزاری و بعد کیف پول های کاغذی و… به بازار ارائه شده اند. کیف پول های سخت افزاری امنیت بالایی دارند. اما گران اند. این در حالی است که بسیاری از کیف پول های نرم افزاری به صورت رایگان در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شده است. با این حساب تصمیم گیرنده سرمایه گذار است. بسته به مبالغ سرمایه گذاری خود چه نوع کیف پولی را برای خود کاربردی میداند.

مطالب مرتبط:
معرفی کیف پول جکس لیبریتی/معرفی و بررسی جزییات کارکرد کیف پول ارز دیجیتال
کیف پول 26 میلیون دلاری پس از ده سال فعال شده است!
انواع کیف پول های اتریوم/ بررسی ویژگی و انواع آنان
کیف پول یا صرافی؟ بررسی و تجزیه و تحلیل دو روش ذخیره سازی ارزدیجیتال

نوشته های مشابه

5 1 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx