Chain Reorganization

Chain Reorganization چیست؟

فناوری بلاک چین ترکیبی پیچیده از فرآیندها است که تضمین می کند داده ها به طور ایمن بین اپراتورهای node ذخیره و توزیع می شوند. هر کپی فعال از دفتر کل توزیع شده یا بلاک چین یک node در نظر گرفته می شود. node ها وظیفه دارند کپی های خود از بلاکچین را به روز نگه دارند، تا بتوانند تراکنش ها را با موفقیت تأیید کنند، اینجاست که Chain Reorganization (سازماندهی مجدد زنجیره) نقش مهمی را ایفا می کند.

هر بلاک چین از یک رشته طولانی block تشکیل شده است که در یک Distributed Ledger به هم متصل شده اند. هر block به نوبه خود مجموعه ای از صدها و هزاران تراکنش پردازش شده است.

با این حال، با توسعه بلاکچین ، تراکنش‌های بیشتری تکمیل می‌شوند و رشته block ها بزرگ‌تر می‌شوند. Chain Reorganization فرآیندی است که طی آن یک گره block ها را در طولانی‌ترین زنجیره قدیمی خود غیرفعال می‌کند تا آخرین block ها را که عناصر سازنده طولانی‌ترین زنجیره جدید هستند، اضافه کند.

Chain Reorganization معمولاً در بلاک‌چین‌های شلوغ‌تری مانند بیت‌کوین و اتریوم اتفاق می‌افتد، جایی که node ها ممکن است دقیقاً در همان زمان و در همان موقعیت یک block جدید بسازند. اگر این اتفاق بیفتد، زمانی که دو node درگیر به‌روزرسانی کپی Ledger خود می‌شوند، node ی که زنجیره پیگیری کوتاه‌تری تولید کرده است، سازماندهی مجدد زنجیره ای را انجام می‌دهد. در اصل، Chain Reorganization به همه اپراتورهای node اجازه می دهد تا نسخه یکسانی از دفتر کل توزیع شده (Distributed Ledger) داشته باشند.

با توجه به این موضوع، Chain Reorganization یک فرآیند مرکزی است که عملکرد موفقیت آمیز بلاک چین ها را تسهیل می کند. اگر سازماندهی مجدد زنجیره امکان پذیر نبود، مفهوم یک دفتر کل یکپارچه موجود با هر node غیرممکن بود.

با این حال، تحلیلگرانی وجود دارند که می گویند Chain Reorganization می تواند به طور بالقوه کاربران را با تعداد زیادی از تراکنش های رد شده مواجه کند. در تئوری، این امکان وجود دارد که تراکنش‌های شما در block یتیمی که رد شده است ثبت شود. با این حال، این به ندرت اتفاق می افتد. اغلب تراکنش‌های ثبت‌شده در block یتیم و block ی که طولانی‌ترین زنجیره جدید را وارد می‌کند، یکسان هستند.

به عنوان یک فرآیند نسبتا ساده، Chain Reorganization در چند ثانیه اجرا می شود و زمان پردازش تراکنش های جدید را کند نمی کند. این مکانیسم ضروری به فناوری بلاک چین اجازه می دهد تا در کاربردها و موارد استفاده آن بسیار متنوع باشد. به لطف سازماندهی مجدد زنجیره ای، همه کپی های Ledger ذخیره شده در node های مختلف یکسان هستند، بنابراین اعتبار تمام تراکنش های ثبت شده را تضمین می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا