کیف پول

بهترین کیف پول ها برای ارز ایاس/تجزیه و تحلیل کیف پول های نامی

بررسی انواع کیف پول های ایاس

کیف پول ایاس

کیف پول ها یکی از مهم ترین ابزار هایی هستند که تریدر ها از آنان به منظور انجام تراکنش های خود از آن استفاده میکنند.

کلیه عملیات اعم از تراکنش ها، نقل و انتقالات و ذخیره و دریافت ارز ها را بر عهده دارد. پیش تر در مقاله مربوط به معرفی ارز ایاس عنوان کردیم که کیف پول هایی که برای ارز های دیجیتالی مثل بیت کوین و… ارائه شده است. بر اساس کارکرد هماهنگ دو کلید عمومی و خصوصی و آدرس مخصوص به عملیات ذخیره سازی ارز می‌پردازد. به طوری که هر کاربر بتوان بر دارایی خود تسلط داشته باشد. و آن را تحت کنترل خود بگیرد. در خصوص  ایاس EOS کمی متفاوت تر است.

برای فعال سازی کیف پول ایاس بایستی که در ابتدا حساب کاربری ایجاد کنید. پس از آن با تزریق ارز ایاس به حساب کاربری و انجام عملیات سهام گذاری، نسبت به تهیه منابع پردازشی مورد نیاز اقدام کنند. همین پروسه به پیچیدگی شبکه انجامیده است. پس با این تفاسیر افرادی که قصد تهیه این رمز ارز را دارند برایشان نوع کیف پول حائز اهمیت است. در این مقاله به بررسی کیف پول ها خواهیم پرداخت.

معرفی و بررسی مزایا و معایب ارز ایاس:

کیف پول های نرم افزاری:

  • اتمیک والت : این کیف پول چندین ارز را پوشش میدهد. از نظر کاربری ساده و پشتیبانی خوبی را ارائه میدهد. با آنالیز کامنت ها افراد در مورد استفاده از این کیف پول، گزارش هایی از باگ های مختلف رویت شده است. باگ در سیستم های مالی بسیار مهم است چون بستری برای نفوذ هکر ها به وجود می آورد. همچنین این کیف پول در بخش واریز و انتقال پول ضعیف عمل کرده است.
  • لومی والت : میتوان از آن به عنوان یک کیف پول با امنیت بالا نام برد . از نظر سهولت کاربری موفق عمل کرده است. این کیف پول از سمت کاربران آن امتیازات بالایی را در فروشگاه های اپلیکیشن ها مانند اپ استور و گوگل پلی دریافت کرده است. عدم ایجاد حساب کاربری برای ارز ایاس از معایب این کیف پول است. و تنها قابلیت بازیابی حساب های از قبل ایجاد شده توسط کلید خصوصی را دارد.
  • Imtoken والت : این کیف پول در اپ استور به راحتی قابلیت نصب را دارد. و از سمت کاربران دارای والت هایی با امتیاز بالا است. از ارز های زیادی پشتیبانی میکند. تمامی توکن های اتریوم را ساپورت میکند. از معایب این کیف پول مشکلی در انتخاب نام کاربری برای ارز دیجیتال ایاس در این کیف پول وجود دارد.
  • اینفینیتو والت : این کیف پول از والت هایی است که به طور مستقیم از ارز دیجیتال ایاس پشتیبانی میکند. متاسفانه باگ های این والت زیاد است. و در فروشگاه اپ استور امتیاز بالایی از کاربران نگرفته است.
  • فری والت : این کیف پول نیازی به فعال سازی ارز ایاس را ندارد. نکته اینجاست که این کیف پول کلید خصوصی را ذخیره میکند. که خود میتواند یکی از معایب آن باشد.
  • اسکتر والت : این کیف پول از ولت های تحت وب است. که به صورت نسخه دسکتاپ اجرا می‌شود.این کیف پول امن است. و از همه ارز های معروف پشتیبانی میکند. از معایب آن میتوان به دسترسی دشوار آن به حساب کاربری ایاس اشاره کرد. چون این والت هزینه اولیه را تنها با کارت اعتباری بین المللی پذیرا است. که دسترسی آت برای ملیت ایرانی امکان پذیر نیست.

کیف پول های سخت افزاری:

  • کیف پول لجر نانو اس: این کیف پول به صورت سخت افزاری عمل میکند. از مزایای آن ذخیره سازی کلید خصوصی به صورت آفلاین است. دامنه بزرگی از ارز ها را پشتیبانی میکند. این کیف پول از والت های گران قیمت است. دسترسی آن برای خرید به سادگی امکان پذیر است.
  • کیف پول لجر نانو ایکس: امکانات آن نسبت به نانو اس بالاتر است. از نظر قابلیت اجرایی و ساپورت کردن ارز ها طیف گسترده تری را شامل میشود. از نظر ویژگی های فیزیکی نیز دارای صفحه نمایش بزرگ تری است. قابلیت اتصال با استفاده از بولوتوث و اتصال به تلفن همراه را دارد.
  • کیف پول ترزور: این کیف پول امنیت بالایی دارد. چون برای ذخیره سازی کلید ها از کارت حافظه استفاده میکند. صفحه نمایش آن بزرگ تر و رنگی است. اما از ایاس پشتیبانی نمیکند.

کیف پول های چند ارزی:

یکی از راه های نگهداری ارز دیجیتال ایاس نگهداری این ارز در کیف پول های چند ارزی است. در این حالت شما میتوانید چند تا ارز را باتفاق در یک والت نگهداری کنید. این کیف پول ها از نظر تجربه کاربری عملکرد مناسبی دارند. باید توجه داشته باشید که امنیت این کیف پول ها نسبت به والت های سخت افزاری کمتر است. همچنین از نظر قابلیت ها نیز، دسترسی های کمتری نسبت به والت های سخت افزاری دارند.

  • اکسودوس والت: یکی از کیف پول های چندارزی خوب میباشد. این والت رایگان است. و ارز های زیادی را ساپورت میکند. بر روی تمامی پلتفرم های  اندروید، ios ، ویندوز، و… قابل اجرا است. از مزایای خوب این کیف پول اجرا شدن ساده تمام اقدامات مورد نیاز مثل سهام گذاری واریزی ها و دریافت منابع برای تهیه رمز ارز ایاس است. از معایت اکسودوس والت میتوان به بلاک بودن آی پی ایران اشاره کرد.که البته با نرم افزارهای تغییر آی پی قابل انجام است.  و بعد از آن موضوع متن باز نبودن کیف پول است. البته توسعه دهندگان ادعا میکنند کهدر هیچ سروری کلید های خصوصی ذخیره نمیشود.
  • سیف پال والت: این کیف پول ایاس که یکی از معروف ترین کیف پول ها است در دو نسخه نرم افزاری و سخت افزاری ارائه شده است. و بسته به انتخاب مخاطب میتواند از یکی از آنها استفاده ند. از معایب آن امکان فعال سازی حساب ایاس وجود هندارد و از طریق eos-account-creator قابل انجام است. این کیف پول مزایای ویژه ای دارد مانند پشتیبانی قوی و خوب، اتصال به کیف پول های نرم افزاری و سخت افزاری، امکانات سرچ و… از ویژگی های خوب این نرم افزار است.

کیف پول های مخصوص ارز دیجیتال ایاس

دو کیف پول انکر و سیمپل ایاس از کیف پول های معروف و مخصوص ارز دیجیتال اساس است. طبیعتا این کیف پول ها سهولت کاربری را برای طرفداران ارز ایاس فراهم میکند.

  • سیمپل ایاس: در این نرم افزار تمامی قابلیت های ایاس به راحتی اجرا میشود. متن باز است. نسخه دسکتاپ آن ارائه شده است.از قابلیت های ویژه ارائه شده در این کیف پول میتوان به سهام گذاری، مبادله توکن ها و ثبت نظر به توسعه دهندگان، پشتیبانی از انواع حساب های کاربری، تعیین کرد دسترسی های لازم  و… از مزایای این کیف پول کاربردی است.
  • انکر والت: این کیف پول تشابه های زیادی با سیمپل ایاس دارد. علاوه بر این قابلیت ها میتوان به اتصال آن به کیف پول لجر اشاره کرد. قابلیت ذخیره سازی کلید خصوصی را تنها برای مالک دارد. و خود انکر والت به کلید های کاربران دسترسی فعال ندارند.

0 0 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx