آشنایی با ارز دیجیتالارزهای دیجیتالانواع ارز دیجیتال

همه چیز درمورد ارز دیجیتال سیفمون Safemoon/بررسی عملکرد

تجزیه و تحلیل ارز دیجیتال سیفمون

در این مقاله از سایت جامع فیبودکس به بررسی ارز دیجیتال سیفمون خواهیم پرداخت. در ابتدا به معرفی این ارز و سپس به بررسی نحوه عملکرد و کاربرد آن همچنین به بیان ویژگی ها و… خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا به نتایج مورد نظر دست یابیم.

ارز دیجیتال سیفمون


سیفمون Safe Moon ارز دیجیتال غیر متمرکز با بهره گیری از سیستم زنجیره بلوکی بلاک چین در مارس 2021 وارد بازار مالی کریپتوکارنسی شد. چیزی از ورود این ارز به بازار نگذشت که بیش از یک میلیون مخاطب را به پلتفرم خود جذب کرد. علاوه بر آن رشد سریع و روندی افزایشی را در مدت زمانی کوتاه طی کرد. مدل کار پلتفرم سیفمون شباهت زیادی با ارزدیجیتال بیت کوین دارد. این ارز با بهره گیری از بلاک چین امنیت شبکه و ثبت اطلاعات را به انجام میرساند. بر اساس وایت پیپر ارائه شده از این ارز توسعه دهندگان این ارز را یک توکن متعلق به Defi میدانند. و با شعار “ایمن به سوی ماه” فعالیت خود را در این فضای مالی آغاز کرده اند. سیفمون مانند دوج کوین و … نامحدود نیست و برای استخراج آن سقف یک کواردلیون تعیین شده ست.

ویژگی ها

از ویژگی های این ارز که آن را از سایر ارز ها متمایز کرده است میتوان به دو مورد اشاره کرد.

  1. کارمزد ها
  2. سرعت رشد بالا

کارمزد های تعیین شده برای سرمایه گذاران این پلتفرم وجه تمایز آن با سایر ارز ها و یا توکن های بازار کریپتو میباشد. این پلتفرم بر اساس خرید و فروش توکن ها توسط سرمایه گذاران جریمه ده درصدی و برای هولدر ها و یا سرمایه گذارانی که به مدت طولانی ارز ها را در کیف پول خود نگه داری میکنند پاداش در نظر میگیرد. از این نوع سیاست مالی پیداست که توسعه دهندگان به دنبال ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاران است که سرمایه های خود را به جای خرید و فروش توکن مورد نظرشان، در کیف پول خود حفظ کنند. و د رعوض پاداش دریافت کنند.

همین موضوع عاملی بود که توجه کاربران حوزه مالی ارزهای دیجیتال به پلتفرم سیفمون  جلب شود. و این پلتفرم سرعت رشد بالایی را در مقایسه با سایر رمزارز ها داشته باشد.

اهداف پلتفرم سیفمون


همان طور که میدانید ارز های دیجیتال در فضایی رقابتی با پلتفرم های گوناگون به بستر مالی کریپتوکارنسی معرفی شده اند. این ارز ها هر یک با یک هدفی مشخص در راستای بهبود پلتفرم ارز های نامتمرکز به میدان رقابت آمدند. و برای توسعه اهدافشان تلاش میکنند. ارزهای دیجیتال بازاری پر تلاطم با نوسانات زیاد دارد. این موضوع برای سرمایه گذارانی که در این بستر در حال فعالیت اند جالب نیست. و خود یک عاملی بازدارنده برای سایر افراد جهت ورود به این بستر مالی است.

سیفمون با تمرکز بر روی این مشکل پلتفرم خود را معرفی کرده است. به این نحو که توسعه دهندگان انگیزه خرید و فروش را از تریدر ها بگیرد. و آن ها را به نگهداری ارز و یا هولدر بودن تشویق کنند. این طرح با وضع قانون ده درصدی در این پلتفرم به اجرا در آمده است. به این شکل که اگر سرمایه گذاری تمایل به خرید و فروش ارز خود را پیدا کرد. با هر تراکنش ده درصد از مقدار کل معامله به عنوان جریمه کسر خواهد شد. و بخشی از آن در اختیار هولدر ها قرار خواهد گرفت. با این ترفند سیفمون تا حد بالایی از نوسانات بازار جلوگیری خواهد کرد.

از دیگر اهداف این ارز فعالیت به عنوان یک صرافی NFT است. که توسعه دهندگان آن را در دستور کار خود قرار داده اند.

عملکرد Safemoon


همان طور که عنوان کردیم این ارز برای جلوگیری و یا کاهش نوسانات مالی کاربران را موقع فروش توکن هایشان جریمه میکند. پس از کسر 10 درصد از مبلغ فروش 5 درصد از آن را در میان کاربران توزیع میکند. این ارز بر اساس سه مکانیزم “جمع آوری نقدینگی” و “پاداش های استاتیک” و “توکن سوزی دستی” فعالیت میکند.

در ادامه به بررسی هریک خواهیم پرداخت.

جمع آوری نقدینگی

با تشویق سرمایه داران برای حفظ دارایی، پلتفرم سیفمون نقدینگی را از بستر مالی خود کم میکند. جان کارونی مدیرعامل سیفمون این حالت را برای جلوگیری از نوسانات و حذف تاثیر نهنگ ها بر این بازار مالی دانست. با این حال عده زیادی به نقد و بررسی این ارز پرداختند.

منتقدان نوع کارکرد سیفمون را بر اساس طرح پانزی نقد کرده اند. این ارز با پخش پنج درصد از عوارض میان کاربران، به کاربران قدیمی تر پول بیشتری تعلق خواهد گرفت. با این حساب افراد قدیمی تر که زودتر وارد این شبکه شده اند به حالت متمرکز شده و اجازه ورود به کاربران جدید را نمیدهند.

پاداش استاتیک

اگر کاربری قصد معامله و یا خرید و فروش توکن های خود را داشته باشد. ارز دیجیتال سیفمون بر اساس مقدار توکن های مورد معامله کارمزد دریافت میکند. که این کارمزد ها برای تحقق دو هدف تعیین شده اند.

  1. بر اساس نوسانات بازارز مالی کریپتو کارنسی. اگر توکن سیفمون در موقعیت رشد قرار گیرد. کارمزد ها از فشار فروش توکن سهام داران جلوگیری به عمل می آورند. این خود باعث کنترل نوسانات خواهد شد.
  2. انگیزه سازی برای سهام داران و تشویق آن ها برای مشارکت در نقدینگی

به چه دلیل پاداش های استاتیک تعیین شده اند؟

این پاداش ها به منظور از بین بردن حباب مالی در این توکن وضع شده اند. علاوه بر آن موضوع تمرکز زدایی سهام داران را حل خواهد کرد. سهام داران اولیه برای بهره بردن از سود بیشتر در برابر ورود کاربران جدید به پلتفرم جلوگیری میکنند.  و اجازه ورود به سایرن را نخواهند داد.

توکن سوزی دستی

توکن سوزی دستی از دیگر مکانیزمی است که سیفموم در عملکرد خود استفاده کرده است. توکن سوزی دستی به معنای خارج کردن عمدی بخشی از توکن ها از زنجیزه بلوکی است. که اصطلاحا توکن سوزی گفته میشود. سیفموم با انجام این کار به حالت کنترل شده میتواند سوددهی مخاطبان خود را بالا ببرد. چون با رخداد این اتفاق عمدی در زمان معین ارزش توکن بالا خواهد رفت.

استخر نقدینگی Liquidity pool


تمامی عوارض ها مانند جریمه ها داخل استخری به نام لیکوییدیتی پول قرار میگیرند. که سیفمون آن را به عنوان “طرح نقدینگی خودکار” مینامد. این استخر با دو هدف در دست کار قرار گرفته است:

  1. انجام فعالیت های توکن سوزی
  2. دریافت کارمزد از تریدر ها به واسطه انجام معاملاتشان

از طریق میزان ارزش جمع شده در این استخر پلتفرم پاداش های هولدر ها را بنا به درصد تعیین شده توزیع میکنند.

تقسیم بندی کارمزد ها


همان طور که پیش تر عنوان کردیم از هر معامه 10 درصد آن کسر خواهد شد.

نصف این مبلغ یعنی 5% دریافتی از تریدر ها به خانواده سیفمون یعنی سهام داران و هولدر ها و… تعلق میگیرد.

نیمه ی باقی مانده نیز خود به دو بخش 2.5 درصدی تقسیم میشود.

که 2.5 درصد آن را به خرید BNB پرداخته و 2.5 درصد نهایی را به پنیک سواپ (پلتفرم صرافی) اضافه خواهد کرد.

جایگاه سیفمون در میان رقبا


ارز سیفمون در میان رقبا در رتبه 214 ارز های دیجیتال قرار دارد. و 0.04 درصد کل بازار کریپتوکارنسی را از آن خود کرده است. قیمت روز این ارز به تاریخ 17 آگوست 2021 معادل 0.000001 دلار میباشد.  ارز سیفمون از طرف صرافی های گیت آی او، پنیک سواپ، White Bit  و Bakery Swap  پشتیبانی میشود. در بین این چهار صرافی پنیک سواپ با در دست داشتن  %۳۹.۷۷ از حجم معاملات بیشترین حجم تراکنش ها را از آن خود کرده است.

مطالب بیشتر:
ابزار ویژه مالی یا SPV چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
تاثیر عرضه و تقاضا در بازار ارز های دیجیتال/بررسی دارایی ضد تورمی

 

3 2 رای
رتبه مقاله
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 نظرات
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx