ایرانی ها در 10 درصد از کل جامعه ارز های دیجیتال مشارکت دارند.

لزوم توسعه ارز دیجیتال ملی

بنا به اظهارات غلامرضا مرحبا ریاست کمیسون اقتصادی مجلس در خصوص عملکرد مردم در زمینه فعالیت های سرمایه گذاری و خرید و فروش ارز های دیجیتال حضور ایرانی ها را در این دسته از فعالیت ها پر رنگ عنوان کرد. و به لزوم ارز دیجیتال ملی تاکید کرد.

وی با تاکید بر مشارکت گسترده توجه مسئولان را به ارز دییجیتال ملی جلب و آن را فرصتی قابل توجه در زمینه مالی دانست. به نقل از ایلنا غلامرضا مرحبا در خصوص راه اندازی ارز دیجیتال ملی پروزه را گسترده خواند. و در خصوص راه اندازی ان از تاثیر تحریم ها سخن به میان آورد.

بر اساس  صحبت های او:

طرح اجرایی ارز دیجیتال ملی مسیر دشواری در سر راه است. برای ما اهمیت و ضرورت توسعه آن روشن است. اما تحریم ها عاملی موثر در پذیرش و توسعه آن خواهد بود

وی درادامه گفت:

ما از نظر فنی مشکلی در توسعه این دارایی دیجیتال نداریم.

غلامرضا مرحبا در اظهارات خود به مشارکت عده زیادی از مردم در عملیات سرمایه گذاری ارز های دیجیتال اشاره کرد. او مقدار مشارکت کاربران را 10 درصد خواند. و این عدد را در مقایسه با کل بازار سرمایه بالادانست.

همچنین به اهمیت و ارزش این دارایی دیجیتال گریزی زد. او ارز دیجیتال را از نظر ماهیت “ارز” نمیداند. و آن را یک دارایی ارزشمند تعریف میکند.

به گفته سخنگوی کمیسیون مجلس:

رمز ارز های دیجیتال ارز نیستند. اما یک ماهیت ارزشمند هستند. به همین دلیل کاربران ایرانی نیز باید به آن دسترسی داشته باشند.

وی افزود:

مطمئنا ارز دیجیتال ملی نیز دارایی ارزشمند است. و از تمامی ویژگی های یک رمز ارز مانند استخراج و… برخوردار است. ارز دیجیتالب ملی دارایی رسمی خواهد بود که توسط بانک مرکزی تایید و حمایت میشود. در ادامه صحبت های وی سوالی مبنی بر کاربرد ارز دیجیتال ملی در شرایطی که دستخوش تحریم ها است مطرح شد. او در پاسخ گفت تصور این که ارز دیجیتال ملی تنها در خصوص دور زدن تحریم ها کاربرد داشته باشد اشتباه است. ما به دنبال استفاده منابع کشور ایم. اگر در کشور همچین منبعی وجود داشته باشد باید از آن استفاده کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم . ما این دارایی را در کشور تولید  و در اختیار کاربران قرار میدهیم.

وی در خصوص توزیع آن افزود:

به احتمال زیاد ما این ارز را در بستر بورس ایران توسعه خواهیم داد. و با این کار سرمایه های مردم را جهت دهی میکنیم. این کار به صلاح کشور است. تا این که مردم تصمیم به سرمایه گذاری در پلتفرم های بی سروته بگیرند. دارایی هایی که یک شبه ارزش آن زیاد و کم میشود.

مرحبا ادامه داد:

ارز دیجیتال ملی با قرارگیری در سایه مدیریت صحیح پتانسیل این را دارد که از بهترین بستر های سرمایه گذاری شود. که در آن تولید ارزش و ذخیره ارز صورت گیرد.

از دیگر سوالات پرسش شده از این مسئول موضوع میزان تاثیر این ارز و پذیرش آن بود. که آیا جایگزین سایر پلتفرم های مالی ارز دیجیتال میشود یا خیر؟ و در ادامه قانونی شدن معاملات دیجیتال ادامه دار خواهد بود یا خیر؟

وی در پاسخ گفت:

ارائه ارز دیجیتال ملی با قانون گذاری و انجام فعالیت های سرمایه گذاری در بستر قانون با هم منافاتی ندارد و تداخل ایجاد نمیکند. با به میدان آمدن ارز دیجیتال ملی امکان استخراج از ماینر ها گرفته نخواهد شد.

در ادامه:

پول فیت ماهعیتا دارایی متمرکز است. و ارز دیجیتال دارایی در اختیار دولت نیست. و ماهیت نامتمرکز دارند. پس با این حساب بنگاه های حقیقی و حقوقی  امکان انجام فعالیت های مرتبط از قبیل تولید و استخراج را دارند.

د رادامه سوالاتی و تقاضا هایی در خصوص خرید انرژی برای استخراج و… عنوان شد. وی در این خصوص این گونه توضیح داد:

تصمیم گیری ها ادامه دارد.و در مرحله تدوین است.

 

مطالب بیشتر:


نکات مهم برای افزایش ایمنی کیف پول دیجیتال
کیف پول مناسب برای ارزدیجیتال مونرو چیست؟/ معرفی انواع والت ها
همه چیز در مورد کیف پول کاغذی/بررسی جزییات و نحوه عملکرد آن
معرفی بهترین کیف پول نرم افزاری برای بیت کوین/بررسی والت ها
معرفی کیف پول ترزور Trezor Wallet/ بررسی ویژگی ها
کیف پول 26 میلیون دلاری پس از ده سال فعال شده است!

 

 

 

 

 

خروج از نسخه موبایل